Microsoft додає функції захисту аркуша в Excel для iPad
Microsoft додає функції захисту аркуша в Excel для iPad

Microsoft додає функції захисту аркуша в Excel для iPad

Корпорація Microsoft додала нову важливу функцію до версії свого додатка для роботи з електронними таблицями Excel, створеного для планшета Apple iPad. Уперше програма Excel для iPad тепер має функції захисту аркушів.

Для людей, які, можливо, не знають, що це за функція, захист аркушів – це функція в деяких програмах для роботи з електронними таблицями, яка, якщо її ввімкнути, запобігає зміні чи видаленню будь-яких даних в електронній таблиці. У конкретному випадку Excel для iPad тепер його можна ввімкнути за допомогою вкладки «Таблиця» програми або стрічки.

Нова версія програми для iPad дозволяє користувачам торкатися вкладки «Аркуш» зі значком замка. Потім вони можуть торкнутися вибору «Захист…», який з’явиться в плаваючому інтерфейсі користувача. Користувачі також можуть перейти до стрічки програми та натиснути «Перегляд», а потім «Захист».

Програма iPad Excel дозволяє торкнутися опції «Призупинити захист аркуша», щоб вимкнути цю функцію, а потім ви можете торкнутися вибору «Відновити захист аркуша», щоб знову встановити його резервну копію. Ви також можете встановити пароль, який потрібно буде ввести в програмі, щоб перейти до цих параметрів, вибравши «Керувати захистом аркуша». Його також можна використовувати для внесення інших змін у параметри захисту, а також для додавання, редагування або видалення діапазонів редагування. Функція захисту аркуша тепер доступна для людей, які використовують Excel на iPad із версією 2.90.930.0 або новішою.

Раніше сьогодні корпорація Майкрософт оголосила, що популярна функція Apple Handoff, яка дозволяє користувачам працювати з файлом на одному пристрої та продовжувати працювати над тим самим файлом при переході на інший пристрій, тепер доступна для програм Excel, Word і PowerPoint для iPad, iPhone і пристрої Mac вперше.

Джерело матеріала
loader
loader