Стейблкоїн-гривня UAHg отримала інтеграцію з Trust Wallet
Стейблкоїн-гривня UAHg отримала інтеграцію з Trust Wallet

Стейблкоїн-гривня UAHg отримала інтеграцію з Trust Wallet

Стейблкоїн-гривня UAHg, запущена минулого року, отримала інтеграцію з Trust Wallet. У децентралізованому гаманці доступні всі функції, включно з транзакціями, обміном та інвестиційними можливостями. Користувачам також доступні бонуси.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Стейблкоїн-гривня UAHg отримала інтеграцію з Trust Wallet - Фото 1

UAHg прив’язаний до української гривні у співвідношенні 1:1, що означає відсутність курсових втрат під час розрахунків.

Компанія емітує та продає токени UAHg за USDT/USDC/DAI. Стейблкоїн забезпечений стабільними активами, такими як USDT, USD та EUR. Кількість емітованих токенів становить 25 786 000 UAHg.

Мережі та обсяги емітованих токенів

Користувачі можуть обмінювати UAHg на біржах WhiteBIT і Kanga, а також отримувати додатковий дохід від стейкінгу на WhiteBIT.

Гривневий стейблкоїн UAHg доступний у трьох основних блокчейн-мережах:

  1. TRON
  2. Ethereum
  3. BNB Smart Chain

UAHg можна зберігати та використовувати через будь-які криптовалютні гаманці, що працюють із підтримкою відповідних мереж (Ethereum, TRON, BNB). Немає потреби в додатковому програмному забезпеченні або спеціальному налаштуванні. Операції з UAHg не передбачають жодних додаткових комісій, окрім стандартних комісій за транзакції в обраному блокчейні. Користувачі UAHg отримують доступ до найбільших бірж, DeFi-платформ, стейкінгових сервісів та інших криптовалютних додатків.

Джерело матеріала
loader