У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків
У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків

У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків

Сьогодні, 24 жовтня у Києві, на території ВК «АККО Інтернешнл» пройшла спеціалізована виставка «Електричні мережі України», де були представлені різні автомобілі, покликані допомогти енергетикам у їхній нелегкій, але такій потрібній роботі.

Заслуговує на особливу увагу експозиція Заводу спецтехніки «Техкомплект». Відвідувачем було показано кілька машин для різних завдань. Почнемо з італійської автовишки Comet 19-2-14 HQ на шасі IVECO Daily з дворядною кабіною. Маючи телескопічну стрілу з висотою підйому 18 м, вона є справжнім бестселером на нашому ринку за останні 5 років. Близько 40% усіх реалізованих у нашій країні автогідропідйомників поставлено «Техкомплектом», половина з яких – саме цієї моделі.

У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків - Фото 1

Поруч можна було побачити бригадний автомобіль на шасі IVECO Eurocargo ML110-250 (4х4). На ньому встановлено кузов-фургон власного виробництва з пасажирським та технологічним відсіками. Така машина може перевозити ремонтну бригаду з 8 осіб (без урахування водія) та необхідне обладнання.

У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків - Фото 2

На виставці було представлено ще один повнопривідний автомобіль марки IVECO – модель T-Way AD380T43 (6х6), оснащена бортовою платформою та шарнірним краном-маніпулятором вантажопідйомністю до 8,7 т.

У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків - Фото 3

Хочеться відзначити й автомобілі марки Dongfeng. Так, на шасі моделі DFH4180 був показаний новий представник сімейства самоскидів «Кошманівець» – з кузовом тристороннього розвантаження, вантажопідйомністю 10 т. А також модель Dongfeng CL90 з бортовою тентованою платформою.

У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків - Фото 4

Також енергетикам із різних областей продемонстрували й вантажопасажирський варіант суцільнометалевого фургону Peugeot Boxer, який пройшов доопрацювання на потужностях Заводу спецтехніки «Техкомлпект».

У Києві показали спеціалізовані автомобілі для енергетиків - Фото 5

 

Джерело матеріала
loader