Будинок-конюшня і вілла за 25 мільйонів доларів: де мешкає найбагатша співачка США Тейлор Свіфт
Будинок-конюшня і вілла за 25 мільйонів доларів: де мешкає найбагатша співачка США Тейлор Свіфт

Будинок-конюшня і вілла за 25 мільйонів доларів: де мешкає найбагатша співачка США Тейлор Свіфт

Від Нешвілла до Род-Айленда і, звісно, ​​нью-йоркської вулиці Корнелія – колекція нерухомості співачки користується не меншою увагою, ніж вона сама, пише Homes and gardens.

Перший дім у Нешвіллі

Першим домом, де Тейлор почала жити окремо від родини, стала для неї квартира площею майже 300 квадратних метрів у самому серці Музичного району Нешвілля. Вона придбала її, коли їй було лише 20 років.

Квартира коштувала 1,99 мільйона доларів, має три спальні і розташована на розі комплексу. Вона має величезні вікна від підлоги до стелі, що дозволяє насолоджуватися міськими видами. Дім також має доступ до зручностей комплексу, які включають обігрітий басейн олімпійського розміру, особистого тренера та спортзал.

будинок

Фото Top Ten Real Estate Deals

Будинок у Беверлі-Гіллз

Із розвитком кар'єри в музиці Тейлор переїхала до Лос-Анджелеса, де купила будинок в Беверлі-Гіллз у квітні 2011 року.

Цей дім має три разючі спальні та три з половиною ванні кімнати і розташований на площі майже півтора акра. Дім обійшовся співачці у 3,55 мільйона доларів і був проданий у травні 2018 року за 4 мільйони доларів.

У 2012 році, всього через рік після покупки свого першого дому в Беверлі-Гіллз, Тейлор купила другий сучасний бунгало в цьому районі за 1,78 мільйона доларів.

Дім має клімат-контрольований винний льох на 1,000 пляшок, приватний двір і сад, а також басейн.

На відміну від деяких її більш традиційних старовинних властивостей, бунгало також мало сучасніші розсувні скляні двері від підлоги до стелі, відкриваючи простір для природи.

Будинок використовувався переважно як гостьовий будинок, а пізніше був проданий разом з її першим будинком у Беверлі-Хіллз за 2,65 мільйона доларів у 2018 році.

Перший будинок у Беверлі-Гіллз / Фото Top Ten Real Estate Deals

столик

Другий будинок у Беверлі Гіллз / Фото Top Ten Real Estate Deals

Будинок на Watch Hill, Род-Айленд

У 2013 році Свіфт зробила одну з найбільших покупок у своєму житті, придбавши маєток на Род-Айленді за 17,75 мільйона доларів. Цей пляжний будинок площею 1114 квадратних метрів став місцем для вечірок з її "дівочим загоном", членами якого є такі зірки, як Кара Делевінь, Джіджі Хадід та Рубі Роуз.

Побудований у 1930 році особняк розташований на найвищій частині Вотч-Хілл, Род-Айленд, звідки відкривається вражаючий вид на пляж і океан. Будинок також має доступ до приголомшливих 213 метрів берегової лінії.

Усередині будівлі є сім спалень, кожна з яких має цікаві ідеї каміна, дев’ять ванних кімнат і приватний басейн – на випадок, якщо ви не бажаєте зануритися в навколишнє море.

море

Фото Top Ten Real Estate Deals

Апартаменти в Трайбеці

У лютому 2014 року Тейлор придбала не одну, а два пентхауси в районі Трайбеки в Нью-Йорку. Поєднавши обидві квартири, вона створила одну велику квартиру площею майже 772 квадратних метрів з десятьма спальнями та десятьма ванними кімнатами. За чутками, це майно коштувало їй близько 20 мільйонів доларів і раніше належало режисеру Пітеру Джексону.

тейлор свіфт

Фото Top Ten Real Estate Deals

Дім на Корнелійській вулиці

Мабуть, найвідоміший дім Свіфт на Корнелійській вулиці, був раніше конюшнею, що датується 1870 роком. Тейлор орендувала цей дім у колишнього власника, виконавчого директора Soho House Девіда Альдеа, на кілька місяців між 2016 і 2017 роками.

співачка

Фото Al Siedman/VHT for The Corcoran Group

тейлор

Фото Al Siedman/VHT for The Corcoran Group

Маєток Goldwyn Estate

Найбільшим досягненням Тейлор стало придбання маєтку Goldwyn за 25 мільйонів доларів у 2015 році. Зірка вирішила повністю відремонтувати і відновити будинок до його первісного стану на честь нагородженого режисера і продюсера Семюела Голдвіна.

Було зроблено кропітку працю, аби ретельно відновити нерухомість до її стану 1934 року, коли вона була побудована для родини Голдвін. У 2018 році Тейлор подала заявку на отримання статусу історичної пам’ятки Лос-Анджелеса для цього будинку, що гарантує, що він ніколи не буде значно змінений або знесений, якщо вона вирішить його продати.

Тейлор Свіфт досі володіє вражаючим маєтком площею 1020 квадратних метрів в Беверлі-Гіллз, який є одним із найбільших у її портфоліо.

Цей розкішний будинок у стилі георгіанського відродження має сім спалень та десять ванних кімнат.

Маєток за 25 мільйонів доларів / Фото Top Ten Real Estate Deals

Сімейний дім у Нешвіллі

Не вся нерухомість, що належить Тейлор, призначена тільки для неї та її подруг. У 2011 році вона придбала розкішний грецький ренесансний дім, відомий як "The Northumberland Estate", для своїх батьків. Тейлор витратила лише 2,5 мільйона доларів на будинок площею 5600 квадратних футів, що складається з чотирьох спалень і п’яти ванних кімнат, а також гостьовий будинок площею 2000 квадратних футів.

Побудований у 1934 році Гілфордом Дадлі-молодшим, колишнім послом США в Данії, будинок розташований на шести акрах землі в елітному передмісті Форест-Хіллс.

маєток

Фото Top Ten Real Estate Deals

Дім у Великобританії

Як Тейлор натякає у пісні "So Long, London", вважається, що вона жила в орендованому будинку неподалік Хампстед-Хіта на півночі Лондона. Тейлор жила зі своїм колишнім хлопцем, британцем Джо Алвіном, переважно під час локдаунів через Covid-19.

Джерело матеріала
loader
loader