Я освічений боксер-важковаговик, – Ф'юрі про умови перемоги над Усиком
Я освічений боксер-важковаговик, – Ф'юрі про умови перемоги над Усиком

Я освічений боксер-важковаговик, – Ф'юрі про умови перемоги над Усиком

У ніч на 19 травня Тайсон Ф'юрі програв Олександру Усику роздільним рішенням суддів. Однак між боксерами ще запланований реванш.

Які плани у Ф'юрі на реванш

Тайсон зазначив, що він дуже і дуже освічений боксер-важковаговик. Також він знає бокс зсередини.

Тому, якщо Усика було б легко звалити з піднятими руками і йти вперед, то це б зробили Ентоні Джошуа, Даніель Дюбуа. Це великі, сильні боксери, які валять когось з піднятими руками і б'ють, щоб змусити його підкоритися і нокаутувати. Вони не змогли цього зробити,
– сказав Ф'юрі.

Зокрема він розповів, що його стиль – це спритність, удари, рух та ухиляння. Він вважає, що для перемоги йому потрібно внести кілька коректив: прибрати "клоунаду", руки за спиною, веселий час, додавши більше зосередженості.

"Я збираюся робити те ж саме, я збираюся боксувати за чудовим довгим джебом, збираюся робити подвійні фінти, фінти, фінти, фінти, фінти, подвійні фінти, корпус, аперкоти в голову, аперкоти в корпус. Але замість того, щоб хизуватися, я зосереджуся трохи більше. Очевидно, я знаю, що Усик може завдати мені шкоди, тому я просто зосереджуся трохи більше, і я повинен виконати свою роботу. Все просто", – додав Тайсон Ф'юрі.

Нагадаємо, що реванш запланований на 21 грудня 2024 року.

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader
loader