П'ять компаній групи Козицького визнано найсумліннішими платниками податків України
П'ять компаній групи Козицького визнано найсумліннішими платниками податків України

П'ять компаній групи Козицького визнано найсумліннішими платниками податків України

У Києві відбулася церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу “Сумлінний платник податків”, який було відновлено після дворічної перерви через повномасштабне вторгнення РФ.

Серед лідерів рейтингу – п’ять підприємств, що входять до групи компаній львівського підприємця Зіновія Козицького.

За оцінкою конкурсної комісії, до складу якої входять представники Асоціації платників податків України та Державної податкової служби, компанії групи продемонстрували визначні результати за всіма критеріями оцінювання. Зокрема, враховувалися обсяги сплачених податків, рівень заробітних плат, створення робочих місць, благодійна діяльність та допомога ЗСУ.

“Інвестуємо в Україну, віримо в Перемогу та докладаємо для цього максимальних зусиль”, – прокоментував Зіновій Козицький, наголосивши, що від початку повномасштабного вторгнення його компанії перерахували для ЗСУ понад 144 млн грн та сплатили 8 млрд грн податків до бюджетів усіх рівнів.

Серед відзначених підприємств:

  • У категорії малого бізнесу: “Самбірська сонячна станція” та “Гео-Надра-Інвест”
  • У категорії середнього бізнесу: “Нордік”
  • У категорії великого бізнесу: “Бурова компанія Горизонти” та “Західнадрасервіс”

Варто відзначити, що “Самбірська сонячна станція” продовжувала генерувати електроенергію навіть під час ворожих атак на енергетичну інфраструктуру, паралельно підтримуючи соціальні проєкти у місцевих громадах.

“Бурова компанія Горизонти”, яка пробурила кожну десяту свердловину в Україні, відзначилася впровадженням новітніх технологій буріння. Водночас “Західнадрасервіс” активно розвиває міжнародні партнерства та розширює видобуток природного газу, зміцнюючи енергетичну незалежність України.

Примітно, що підприємства групи Козицького отримують нагороди в цьому конкурсі щорічно від часу його заснування у 2011 році, демонструючи стабільність у веденні соціально відповідального бізнесу.

Джерело матеріала
loader