Ребус для тих, у кого прекрасний зір: треба за 5 секунд знайти томат
Ребус для тих, у кого прекрасний зір: треба за 5 секунд знайти томат

Ребус для тих, у кого прекрасний зір: треба за 5 секунд знайти томат

Спробуйте розгадати досить складну оптичну ілюзію - знайти томат, який захований серед безлічі вишень, стане вкрай непростим завданням.

Коли потрібно трохи перезавантажитися, можна розгадувати головоломки. Ребуси бувають різні, але кожен із них допоможе нам потренувати мозок і весело провести час із сім'єю або в колі друзів. Цього разу нам потрібно відшукати томат.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста. Щоб її розгадати, треба уважно розглядати картинку. Томат, як і вишні, червоного кольору, що ще сильніше ускладнює завдання.

На картинці - безліч вишень. Наше завдання - знайти серед них томат.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете томат / Jagranjosh

Не вдалося знайти томат? Ловіть підказку: подивіться в центр картинки і трохи лівіше. Правильна відповідь обведена жовтим кружечком.

Якщо знайшли томат, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки.

Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір. На кухні, де різні предмети і фрукти, десь захований ананас. Його потрібно відшукати лише за 5 секунд.

Також можна порозгадувати оптичну ілюзію, де треба за 11 секунд знайти ключ. На перший погляд, усі ключі однакові, але є один, який не схожий на всіх. Його і належить шукати.

А ще у нас є ребус для тих, у кого чудовий зір. На малюнку зображені мама з двома дітьми на прогулянці в лісі. Раптом почався дощ і дівчина вирішила пошукати парасольку. Наше завдання - знайти, де ж захована парасолька.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader
loader