Росіяни посилили обстріли ще однієї області України: як там виживають люди
Росіяни посилили обстріли ще однієї області України: як там виживають люди

Росіяни посилили обстріли ще однієї області України: як там виживають люди

Росіяни все частіше обстрілюють Херсонщину.

Росіяни посилюють обстріл правобережної Херсонщини. Щодня збільшується кількість обстріляних населених пунктів і зруйнованих будинків. Терористи з дронів б’ють по людях на вулиці та автівках. По будинках - з артилерії, танків і мінометів. Щодня по кілька десятків зруйнованих осель.

Про це йдеться у матеріалі кореспондентки ТСН Олени Ваніної. 

Ранок в Херсоні почався з обстрілу. Росіяни з артилерії накрили центр міста. Один із снарядів потрапив у будинок. Поранено двоє людей.

"Я на дивані спав, дивом лишився, а жінка була на кухні", - розповідає потерпілий. 

Потерпіла жителька Херсона каже, в цей час мила посуд.

"Я стояла там, на мене все навалилася, не змогла підняться, начало все летіть. Бачите, все перебито. Ось синяк, бачите, і ось. Воно ж на мене падало", - розповідає жителька Херсона. 

У чоловіка контузія, у жінки осколкові поранення. Від госпіталізації вони відмовилися. Адже треба розбирати завали, шукати, що вціліло. Це вже другий прильот сюди, кажуть люди. Більшість сусідів виїхало. І вони теж збирали речі.

Крім Херсона цієї доби росіяни обстріляли ще 25 населених пунктів. Вже чотири дні поспіль ворог гатить по Білозерському району, руйнує Чорнобаївку.

Комунальники латають вікна і дахи. Хтось залишиться жити далі, хтось - залатає вікна і поїде. Росіяни атакують область дронами, гатять з артилерії. Щодня є поранені. Пошкоджені хати і квартири рахують десятками. Обстрілюють з півдня і сходу окупованого лівобережжя.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 25 жовтня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

  • "Там мільйони": українські розвідники спростували важливу обставину війни
  • Бюджет-2025: судді і прокурори отримають премії і вищу зарплату, а медикам і вчителям – "дуже дякую"
  • Закрутять гайки: Польща пропонує Німеччині позбавити українців виплат
Джерело матеріала
loader
loader