На Закарпатті затримали зловмисника, який стріляв у бік неповнолітніх
На Закарпатті затримали зловмисника, який стріляв у бік неповнолітніх

На Закарпатті затримали зловмисника, який стріляв у бік неповнолітніх

На Закарпатті затримали зловмисника, який стріляв у бік неповнолітніх - Фото 1

25 жовтня о 12:48 до поліції зателефонував житель села Чорний потік та повідомив про те, що в населеному пункті невідомий стріляв у групу підлітків, в результаті чого травмував одного із них, 14-річного внука заявника.

За викликом одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції №1 Берегівського районного управління поліції та група реагування патрульної поліції. Поліцейські з’ясували, що до інциденту причетний 39-річний житель села Чорний Потік.

У ході першочергових заходів поліцейські з’ясували, що зловмисник спочатку незаконно проник на територію сусіднього дворогосподарства. Взявши з собою каністру з легкозаймистою речовиною, там він здійснив підпал дерев’яного столу зі стільцями, розташованих на терасі, після чого повернувся до власного дому.

Надалі цією вулицею поверталися додому із навчання група підлітків. Вони помітили, що на території двору горить майно і спинилися.

Тоді зловмисник взяв пневматичний пістолет та скоїв два постріли з нього. Одна куля потрапила в сумку 13-річного школяра, інша — у сідниці 14-річного.

Поліцейські провели огляд місця події та вилучили звідти пневматичний пістолет та пластикову каністру. Зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 та ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство та умисне знищення чужого майна, вчиненого шляхом підпалу.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі. У справі триває досудове розслідування.

Поліція Закарпатської області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader