Володимир Ярославський, який разом і Ектором Хіменесом-Браво та Ольгою Мартиновською є суддею шоу "Мастер Шеф", показав, як приготувати овочеві оладки по-корейськи.
Рецепт розрахований на 8-9 оладок. За бажанням можна експериментувати із додаванням різних овочів. Цього разу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський використав такі інгредієнти:
- перець болгарський - 1 шт.
- морква - 1 велика
- цибуля - 1 шт.
- кабачок або цукіні - 0,5 шт.
- печериці - 6-7 шт.
- капуста - верхівка половини головки
- борошно - 100 г
- крохмаль кукурудзяний - 50 г
- вода - 200 г
- спеції для моркви по-корейськи - 1 упаковка
- сіль - дрібка
- можна додати трохи кунжуту
Всі овочі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський нарізає тонкою соломкою.
Окремо готуємо тісто, змішуючи до однорідності борошно, крохмаль, сіль, спеції для моркви по-корейськи та воду. Тісто має вийти трошечки рідкішим, ніж для звичайних оладок.
В миску до тіста "Мастер Шеф" Володимир Ярославський додає нарізані овочі та перемішує.
Смажимо оладки по-корейськи на розігрітій пательні з олією на середньому вогні до румʼяності з обох боків.
Подавати оладки по-корейськи "Мастер Шеф" Володимир Ярославський пропонує з соусом, для якого можна змішати соєвий соус, солодкий чилі, смажений кунжут і дрібно нарізану кінзу.
Останні новини України:
Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.