Росіяни вдарили по трьох населених пунктах на Харківщині
Росіяни вдарили по трьох населених пунктах на Харківщині

Росіяни вдарили по трьох населених пунктах на Харківщині

У Харківській області російські окупанти завдали удари по трьох населених пунктах, де пошкодили житлові будинки. Обійшлося без жертв.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Харківська обласна військова адміністрація.

«Російські окупанти продовжують завдавати ударів по населеним пунктам Харківщини», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що близько 02:00 загарбники вдарили по місту Куп’янськ. Попередньо, вони здійснили обстріл з міномету, в результаті чого було пошкоджено будинок. Поранених серед цивільного населення не було.

Потім об 10:40 окупанти завдали удару по селу Загризове Ізюмського району. Там у результаті влучань було зруйновано приватний житловий будинок. Постраждалих теж не було.

Також близько 11:40 росіяни обстріляли село Радькове Чугуївського району, де ворожий боєприпас влучив у приватний житловий будинок. Усі профільні служби тут працюють на місці події, триває розбір завалів, констатували в ОВА.

Окрім того, у Харківському районі були ворожі влучання на відкритій території. Попередньо відомо, що обійшлося без постраждалих, повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Внаслідок ударів окупантів протягом останніх півгодини є влучання на відкритій території у Харківському районі. Попередньо - без постраждалих», - написав він о 13.22.

Якповідомляв мер Харкова Ігор Терехов, вибухи, які сьогодні чули харківчани, лунали за межами міста.

Джерело матеріала
loader
loader