"У стрип-клубі реготали...": Володимир Дантес назвав найкращі місця для відпочинку в Україні
"У стрип-клубі реготали...": Володимир Дантес назвав найкращі місця для відпочинку в Україні

"У стрип-клубі реготали...": Володимир Дантес назвав найкращі місця для відпочинку в Україні

Популярний український співак Вова Дантес, який нещодавно побував у Карпатах, розповів, що якось поїхав до рідного Харкова. За його словами, він має власну кваліфікацію трагедій, і він зі своєю командою реагує на масштабні обстріли, де багато загиблих.

Артист думає, що останнім часом почали мало говорити про Харків, Херсон, Запоріжжя та інші міста, які постійно обстрілюють окупанти. Співак згадав, як одного разу виступав у Миколаєві після дня жалоби. Тоді місцеві жителі сказали, що у них "щодня – день жалоби".

Про це Володимир Дантес розповів у підкасті "Квиток на Марс", випуск якого вже доступний для перегляду у мережі YouTube.

Володимир Дантес, кадр із кліпу

На думку Володимира Дантеса, люди почали застоюватися у власних бульбашках, а треба завжди дивитися, що діється в інших містах України. Він поділився, що кайфанул, коли приїхав до Харкова – тоді також відвідав військових. Співак зізнався, що відчував волю, а не напругу.

"Я ходив по закладах у повітряну тривогу. Я їв морозиво у "Глорії" у Харкові разом із Дашею. Даша приїхала. Прокидався від вибуху і засинав знову. Ми спілкувалися з людьми, ми сміялися щодня", – згадав Володимир Дантес.

Володимир Дантес. Фото з Instagram

Дантес розповів, що у Харкові навіть працюють клуби, тому якось він із друзями зайшов у стриптиз клуб – буквально на 20 хвилин. Проте співак наголосив, що людей було мало.

"Ти можеш до цього ставитися так: «Банкет під час чуми». Це жахливо. А можна ставитися так, що людина хоча б відпочиває. Ці 20 хвилин у стриптиз клубі ми просто іржали. У цих дівчат є робота, і є люди, які приходять. Вони для когось танцюють, заробляють гроші. Взагалі воно працює - це такий сюр, до якого ти можеш ставитися по-різному", - висловився співак.

Водночас Володимир зазначив, що вже приїжджає до Харкова як туриста. Чоловік каже, що є місцеві жителі, які не розуміють такого способу життя, а хтось, як і він, ставиться нормально.

"Якщо у вас щось відбувається в житті, ви подумали, що не можна радіти або щось інше робити, їдьте до прифронтового міста. Там можна радіти, там усі радіють у якісь моменти", - порекомендував Дантес.

Володимир Дантес розуміє, що поїздки до прифронтових міст, наприклад Харків, Суми чи Миколаїв – це страшно. Проте стверджує, що так люди круто почуватимуться, адже вийде адреналін.

Раніше повідомлялося, "Почала реабілітацію...": Надя Дорофєєва зізналася, що їй знадобилася допомога лікарів.

Також, Лайма Вайкуле зізналася, що мріє про путін, є місце і Зеленському: росіяни повинні побоюватися.

Джерело матеріала
loader