Жінка показала геніальний лайфхак, як на тісній парковці не подряпати сусідні авто дверима
Жінка показала геніальний лайфхак, як на тісній парковці не подряпати сусідні авто дверима

Жінка показала геніальний лайфхак, як на тісній парковці не подряпати сусідні авто дверима

Коментатори назвали водійку генієм, коли вона пояснила, як вона запобігає пошкодженню інших авто, коли виходить зі свого автомобіля на тісній парковці.

Що ви дізнаєтеся:

Уникати пошкодження інших автомобілів, коли ви паркуєтеся у тісному місці, може бути надзвичайно складно. Якщо по обидва боки від вас є транспортні засоби, місце, у якому ви фактично маєте відкрити двері та вийти з авто, може бути мінімальним. Але одна водійка вигадала спосіб, як запобігти подряпинам на обох авто.

Жінка на ім’я Келлі у відео, яке вона опублікувала в мережі, розповіла, як вона впоралася з цією проблемою, пише Dailystar.

"Коли я хочу вивести свою дитину з машини, я використовую підгузок. Так двері не дряпають машину поруч зі мною, а машина поруч зі мною не покриває фарбою моє авто", - пояснила жінка.

Водійка показала, що відкриваючи двері свого авто, щоб забрати свою дитину, вона кладе підгузок між дверима своєї машини і сусіднім автомобілем. Таким чином двері її авто не спричинять виникнення подряпин на сусідній машині, і обидва транспортні засоби залишаться непошкодженими.

Також вона додала, що замість підгузка можна використати інші підручні засоби, наприклад, шкарпетки.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader