Україна вже має 160 когенераційних установок від USAID
Україна вже має 160 когенераційних установок від USAID

Україна вже має 160 когенераційних установок від USAID

Хороша новина: на даний момент Україна вже отримала 160 нових когенераційних установок для проходження опалювального сезону. Їх нам передали за рахунок програми USAID.

Передані установки допоможуть забезпечити жителів держави теплом навіть у тих умовах, коли громади стикаються з постійною загрозою ракетних атак від росіян.

Також відомо, що нова техніка стане частиною системи розподіленої генерації. Вона, відповідно, дасть змогу стійкіше витримувати потенційні перебої у теплопостачанні. Як ви могли у нас прочитати, деякі області вже самі собі закупають когенераційні установки. Тож сам по собі процес логічний.

Голова Державного агентства відновлення Сергій Сухомлин вже спілкується з партнерами щодо майбутніх ініціатив. Він представив американцям першочергові завдання відомства: захист регіональних енергетичних об'єктів, модернізацію транспортної інфраструктури на прифронтових територіях і розвиток сонячних панелей та LED-освітлення.

Название источника
Міністерство розвитку громад та територій України
Ссылка на материал
https://www.facebook.com/Ministry.for.development/posts/pfbid02BZa51P8EHEpm3qhKffsQgFPhbVmn424BkvmpkrP4UAERUUkCUksX7NGWJLBhrEcql
Теги за темою
Україна енергетика
Джерело матеріала
loader