З курячими сердечками та печінкою: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющої страви
З курячими сердечками та печінкою: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющої страви

З курячими сердечками та печінкою: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющої страви

Цього разу у себе в Instagram суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати неймовірно смачні фаршировані курячі шийки.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський використовує:

  • філе куряче - 350 г
  • цибуля - 375 г
  • вершкове масло - 60 г
  • яйця - 3 шт.
  • борошно - 25 г
  • манна крупа - 75 г
  • курячі сердечка - 150 г
  • куряча печінка - 150 г
  • сіль, мелений перець - за смаком
  • трохи олії для смаження
  • можна додати дрібку мускатного горіха

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, що надихався рецептом одеської фаршированої шийки. Якщо знайти шкірку з ший важко, можна використовувати шкіру з цілої курки.

Цибулю нарізаємо крупними кубиками та починаємо обсмажувати на розігрітій пательні з олією. Додаємо гарний шматочок вершкового масла та смажимо цибулю до прозорості.

Після цього додаємо до цибулі промиті курячі серця та печінку, трохи протушковуємо, але не до повної готовності. Солимо, перчимо та лишаємо остигати. Після цього сердечка та печінку нарізаємо крупними шматочками.

Куряче філе "Мастер Шеф" Володимир Ярославський подрібнює на мʼясорубці, додає яйця, смажену цибулю, сердечка, печінку, борошно, манку, ще трохи підсолює, перемішує та охолоджує фарш, щоб він став щільнішим. Фаршируємо мʼясною масою шкіру та підгортаємо краї, як на відео.

На пательню з невеликою кількістю олії викладаємо фаршировані шиї, ставимо на вогонь, на третину заливаємо водою та готуємо на малому вогні під кришкою приблизно пів години. Після цього додатково обсмажуємо шийки на олії з усіх боків.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader