Довгоочікувана церемонія нагородження: де дивитися вручення "Золотого м'яча-2024"
Довгоочікувана церемонія нагородження: де дивитися вручення "Золотого м'яча-2024"

Довгоочікувана церемонія нагородження: де дивитися вручення "Золотого м'яча-2024"

Щорічно авторитетне видання France Football вручає нагороду найкращого футболіста світу. Хоч цьогоріч вже і відомо ім'я потенційного володаря "Золотого м'яча", футбольні шанувальники з нетерпінням очікують церемонію вручення, пише 24 канал.

Хто транслюватиме церемонію вручення "Золотого м'яча-2024"

Цього року до списку номінантів потрапив український футболіст Артем Довбик, який наразі грає за Рому. Однак, найімовірніше, що його немає навіть у топ-12 претендентів.

Головним фаворитом на отримання "Золотого м'яча" є вінгер Реала Вінісіус Жуніор, який у сезоні-2023/2024 виграв з командою Ла Лігу та Лігу чемпіонів. Його головним конкурентом є півзахисник Манчестер Сіті Родрі, який здобув титул чемпіона Англії та чемпіона Європи у складі збірної Іспанії.

Окрім "Золотого м'яча" будуть вручатися нагороди і в інших номінаціях. Зокрема Андрій Лунін є одним з претендентів на отримання звання найкращого голкіпера у 2024 році.

В Україні церемонію вручення "Золотого м'яча-2024" буде транслювати телеканал Setanta Sports Ukraine, який доступний на онлайн-платформі Київстар ТБ.

Також пряма трансляція буде доступна на ОТТ-платформі та ютуб-каналі Setanta Sports. Сайт 24 каналу також проведе текстову онлайн-трансляцію церемонії вручення "Золотого м'яча-2024".

Зверніть увагу! Захід розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Відзначимо, що абсолютним рекорд за кількістю виграних "Золотих м'ячів" належить аргентинцю Ліонелю Мессі. Він здобував нагороду 8 разів.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader