Холодно у квартирі? Потерпіть... Комунальники більше не слухатимуть скарг українців
Холодно у квартирі? Потерпіть... Комунальники більше не слухатимуть скарг українців

Холодно у квартирі? Потерпіть... Комунальники більше не слухатимуть скарг українців

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми квитанціями з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що у місті Черкаси місцеве "теплокомуненерго" вже планує розпочати подачу опалення для населення.

У зв'язку з цим мешканців міста вже попередили, що спочатку скарги на якість послуги не прийматимуться.

Про це комунальники повідомили на сторінці закладу Facebook.

Опалення. Фото: скрін youtube

Там наголосили, що скарги не прийматимуться тимчасово – протягом трьох днів.

"З 24 жовтня, згідно з рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради, КПТМ "Черкаситеплокомуненерго" починає подачу теплоносія населенню. Запуск опалення триватиме протягом трьох діб, тому тепло не з'явиться одразу і у всіх абонентів підприємства. Крім того, у цей період можливі перебої гарячого водопостачання", - попередили в "Черкаситеплокомуненерго".

Публікація "Черкаситеплокомуненерго", скріншот: Facebook

Враховуючи це, підприємство не прийматиме скарг на якість надання опалення протягом трьох днів: 24, 25 та 26 жовтня. У цей час городяни порадили звертатися до аварійно-диспетчерської служби "Черкаситеплокомуненерго" лише з приводу аварійних ситуацій та можливих витоків – про це можна повідомити за номером: +380 800 50 52 00

Для підключення до міської системи опалення керівників ОСББ та керуючих багатоквартирних будинків закликали забезпечити подачу теплоносія додому та не застосовувати протягом обмеження теплопостачання у період 24-26 жовтня. Це необхідно зробити, оскільки має бути відкрита циркуляція теплоносія у внутрішньобудинковій системі.

"З наступного тижня на підприємстві знову прийматимуть скарги щодо якості ненадання послуги", - попередили у комунальній службі.

Опалювальний сезон 2024-2025 років в Україні формально стартував із 14-16 жовтня. Однак конкретні рішення про те, коли дадуть опалення до квартир українців, приймає місцева влада, ґрунтуючись на погодних умовах. Так, батареї до багатоквартирних будинків включать, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів тримається на рівні 8 градусів Цельсія і нижче.

Раніше повідомлялося, контролер навідуватиметься частіше: в Україні посилять перевірки електролічильників.

Також, швидше збирайте документи або переплатіть за воду: у Київводоканалі зробили заяву для українців.

Джерело матеріала
loader
loader