Легенда боксу назвав бійця, який знищив би Майка Тайсона за дві секунди
Легенда боксу назвав бійця, який знищив би Майка Тайсона за дві секунди

Легенда боксу назвав бійця, який знищив би Майка Тайсона за дві секунди

Колишній чемпіон світу Ларрі Голмс порівняв Майка Тайсона з іншими культовими боксерами. Він оцінив шанси легенд минулого в битвах із "Залізним Майком", повідомляє Boxing Junkie.

Неприємні порівняння для Тайсона

Іменитий супертяж заявив, що чимало бійців попередньої ери перемогли б американця. Зокрема, він виокремив одного, хто здолав би його блискавично.

"Я не нокаутую Майка Тайсона... Ні. Джо Фрейзер побив би його у своєму стилі. Джо любив таких хлопців. Алі? Він лупив би Майка цілий день. Джордж Форман? Він переміг би Тайсона за дві секунди. Він б'є занадто сильно.

Той, хто протистоїть Джорджу Форману, повинен з ним боксувати, як це робив Алі, як це зробив би я. Ви не можете стояти перед Джорджем Форманом і не рухатися. Джордж тобі голову відірве. Його удар – ніби кухонна раковина, яка летить тобі у голову", – сказав Голмс.

Цікаво. Раніше Ларрі Голмс такожназвав боксера, який бив сильніше за Майка Тайсона. Він обрав Ейні Шеверса, якого переміг двічі протягом кар'єри.

Нагадаємо, що Ларрі Голмс був зіркою хевівейту, який на професійному рівні виступав з 1973 по 2002 рік, і здолав 20 боксерів у боях за титул чемпіона світу. Він здобув 69 перемог у 75 поєдинках. Майк Тайсон – єдиний боєць, який відправив його в нокаут.

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader