Модель OnlyFans сплатила понад 13,2 млн грн податків – Гетманцев
Модель OnlyFans сплатила понад 13,2 млн грн податків – Гетманцев

Модель OnlyFans сплатила понад 13,2 млн грн податків – Гетманцев

Модель OnlyFans сплатила понад 13,2 млн грн податків – Гетманцев - Фото 1

Півтора місяця тому голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев обурювався, що гарні українські панянки заробляють мільйони доларів на платформі OnlyFans й не діляться з державою своїми заробітками із забороненої в Україні діяльності. Схоже, його таки дослухались.

Як розповів Данило Гетманцев, одна з моделей OnlyFans задекларувала свої доходи від цієї платформи та сплатила необхідні податки: податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

«Податкова продовжує відпрацювання інформації, одержаної в рамках міжнародної взаємодії щодо громадян України – творців платного контенту на інтернет-платформі «Only Fans».

Проведена органами ДПС робота вже має перші результати. Окремі платники податків усвідомивши неминучість відповідальності за порушення вимог податкового законодавства віддають перевагу добровільному поданню податкових декларацій, декларуванню одержаних доходів та сплаті податків», ─ заявляє Данило Гетманцев.

За його словами, органи Державної податкової служби України залучили до декларування громадянку «С», яка одержала доходи за створення платного контенту на платформі OnlyFans. В результаті ця громадянка сплатила до бюджету понад 13,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Модель OnlyFans сплатила понад 13,2 млн грн податків – Гетманцев - Фото 2
Джерело матеріала