Netflix додав функцію для обміну посиланнями на епізоди шоу
Netflix додав функцію для обміну посиланнями на епізоди шоу

Netflix додав функцію для обміну посиланнями на епізоди шоу

Функція «Моменти» дозволяє зберігати епізоди з шоу та фільмів та ділитися посиланнями на них.

Netflix у мобільному застосунку запускає функцію під назвою «Моменти», яка дозволяє зберігати обрані фрагменти шоу чи фільмів та ділитися ними у соціальних мережах. Про це повідомило The Verge.

Щоб зберегти епізод, потрібно торкнутися екрана під час перегляду на Netflix зі смартфона, щоб побачити різні параметри меню. Слід натиснути нову кнопку «Моменти», й у наступному торкнутися кнопки збереження. У меню «Моменти» можна переглянути раніше збережені епізоди та поділитися ними у соцмережах. Користувач також може скопіювати посилання на «Момент» до буфер обміну.

«Моменти» можуть також використовуватися як інструмент закладок: замість того, щоб переглядати «Ютуб», щоб знайти точний кліп певного моменту в шоу, можна переглянути його зі своєї бібліотеки збережених кліпів.

«Кількість епізодів, які ви можете зберегти, залежить від тривалості контенту. Проте буде достатньо місця для збереження улюблених моментів, й більшості учасників не доведеться турбуватися», - прокоментував виданню представник  Netflix Доріан Розенбург.

Функція «Моменти» стала доступною для користувачів мобільного застосунка Netflix для iOS в усьому світі, а для Android з’явиться за кілька тижнів.

Фото: Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader