Оглохла і терпить нестерпний біль: Адель розповіла про своє захворювання
Оглохла і терпить нестерпний біль: Адель розповіла про своє захворювання

Оглохла і терпить нестерпний біль: Адель розповіла про своє захворювання

Співачка "підхопила" рідкісну інфекцію. Через неправильне лікування Адель частково втратила слух.

Британська співачка і продюсерка Адельостанні два місяці страждає від нестерпного болю через зараження рідкісною бактерією. Зірка під час шоу Caesars Palace розповіла, що тимчасово оглухла на одне вухо через інфекцію, повідомляє RadarOnline.

36-річна володарка премії "Греммі" відверто розповіла про своє захворювання. За її словами, у серпні під час концертів у Мюнхені вона в басейні підхопила рідкісну інфекцію, спричинену водними бактеріями. Відтоді співачка терпить нестерпний біль. "Це найболючіша річ, яка коли-небудь зі мною траплялася. Це дуже важко піддається лікуванню. Кілька днів я приймала неправильні антибіотики, але пізніше мені призначили той, який почав діяти", — поділилася виконавиця хіта Skyfall.

Співачка Адель
Фото: adele

Через неправильне лікування Адель певний час мучилася від сильного болю і частково втратила слух. "Я кілька разів хотіла відрізати собі вухо... Зараз воно більше не болить, і це чудово, але я трохи оглухла на ліве вухо", — пояснила співачка.

Вона заявила, що вона візьме тривалу перерву в шоу-бізнесі після завершення концертів у Вегасі: "У мене взагалі немає жодних планів щодо нової музики. Я хочу зробити велику перерву після свого турне. Я планую зайнятися іншими творчими речами, хоча б на деякий час".

Раніше, 23 листопада 2023 року, Адель підтвердила, що потайки вдруге вийшла заміж. Співачка вміло приховує своє особисте життя і не має бажання виносити на публіку стосунки з чоловіком.

Джерело матеріала
loader