Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»
Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Про це він розповів у своєму блозі.

«У плані йдеться, що росія прагне повністю захопити Донецьку область, а також Харків, Дніпро та Запоріжжя. Головна ціль – зробити Україну тільки аграрною. Ну, зрозуміло, що реалізувати проєкт із захоплення великої агломерації міст, позбавити Україну виходу до моря у цій частині, це зрозуміло…», - коментує Олександр Мусієнко.

Однак, констатує він, є способи, як зірвати ці плани ворога, аби він навіть не думав про Запоріжжя та інші міста. За словами експерта, по-перше, треба продовжувати вести стримувальну операцію і знищувати сили та ресурси ворога, по-друге, збільшити частоту та інтенсивність ударів по військових об'єктах, складах і арсеналах на території росії і на окупованих територіях.

Окрім цього, додає він, Захід має збільшувати санкційний тиск, постійно оновлювати списки і вносити до них також компанії з Китаю, Південно-Східної Азії, Об'єднаних Арабських Еміратів, Туреччини та інших країн, які допомагають росії обходити санкції. І, звісно, констатує експерт, Захід має прискорити постачання Україні обіцяної допомоги, а також нарешті перейти надумані червоні лінії, зокрема, щодо ударів вглиб росії.

«Рецепти є відомі. Думаю, я ні для кого не відкрив якусь таємницю, але над цим потрібно працювати. До речі, про удари. Чомусь вкотре путіна почали питати, а що ж відбудеться, якщо Захід дасть Україні право бити західною зброєю вглиб російської території, на що путін почав відповідати, що росія розглядає різні засоби реагування і різні можливості. Він не конкретизував про ядерну зброю, не говорив нічого щодо цього, але, знову ж таки, натякав про те, що відповідь буде. Тобто залякував, безумовно, наших західних партнерів, які, поки що, на превеликий жаль, зволікають і не дають Україні таке потрібне право вдарити вглиб російської території», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Джерело матеріала
loader
loader