Плями від макіяжу більше не проблема: секретна рідина усуне стійкі забруднення
Плями від макіяжу більше не проблема: секретна рідина усуне стійкі забруднення

Плями від макіяжу більше не проблема: секретна рідина усуне стійкі забруднення

Міцелярна вода, як не дивно, замінює собою побутову дорогу хімію. Рідина справляється з багатьма проблемами в побуті.

Ви дізнаєтесь:

Улюблена сорочка, спідниця або сукня забруднилися, і на красивому матеріалі можна побачити брудну пляму? Без паніки! Така маленька "аварія" трапляється з усіма і зовсім не означає, що одяг тепер можна тільки викинути. Блогерка Mama Mila розкрила лайфхак, який допоможе вивести плями на одязі чи взутті за допомогою міцелярної води.

Блогерка розповіла, що міцелярна вода завдяки своєму складу здатна розчинити різні забруднення.

Видалення плям на замші

Замша є доволі вимогливим матеріалом, що потребує постійного догляду, а брудні плями на світлих кросівках будуть дуже помітними. Щоб не пошкодити структуру матеріалу народними засобами – скористайтеся міцелярною водою.

Рідину слід нанести на ватний диск та легенько спробуйте протерти забруднене місце. Міцелярна вода розчинить бруд, а взуття одразу стане чистим.

Як видалити пляму міцелярною водою: дивіться відео

Видалення плям від макіяжу на одязі

Іноді під час нанесення макіяжу страждає одяг. Краще його, звісно, прикривати спеціальними серветками. Якщо ж випадково забруднилися речі косметикою, то міцелярна вода з легкістю виведе стійкі забруднення від косметики.

Щоб прибрати пляму з одягу, варто нанести міцелярну воду на ватний диск та протерти забруднене місце. За словами блогерки, пляма мала б зникнути.

Також плями від макіяжу можна вивести пінкою для гоління. Необхідно нанести її на пляму і залишити на десять хвилин. Після закінчення цього часу закиньте річ у пральну машинку. Найкраще поставити режим ручного прання. За такою ж схемою можна скористатися і содою.

Що відомо про блогерку Mama Mila

Блогерка Mama Mila (mama_mila_au) — інфлюенсерка, яка активно ділиться контентом про виховання дітей, сімейне життя, а також надає поради з догляду за собою і домашніми справами.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader