Колишня суддя проекту "Мастер Шеф", кулінарний експерт Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати картопляні млинці із зеленню.
Рецептом зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася на своєму youtube-каналі.
Литвинова додала, що млинці з картоплі та борошна — це щось між драниками та звичайними млинцями. Тонкі млинці на молоці виходять напрочуд ніжними і тануть у роті.
"Рецепт млинців з картоплі дуже простий, але він точно стане незамінним, адже такі млинці відмінно підходять до будь-якої начинки. Обов'язково спробуйте, і ви точно готуватимете їх неодноразово. Приємного перегляду!", - повідомила Литвинова, поділившись рецептом картопляних млинців.
Три яйця, склянку молока десь 300 г, додаємо трохи зелені, наприклад, зелену цибулю, кріп.
До борошна додаємо суміш яєць і молока, робимо консистенцію густої сметани - це для того, щоб одразу вирішити всі питання з грудочками, які з'являються в млинцях.
Змішуємо, коли бачите утворилася гладка суміш, додаємо картоплю, яку ми натрімо на дуже дрібну терочку, на таку як часник ми натираємо і додаємо до суміші часник.
Хочу додати до цієї прекрасної страви, тому що вона буде дуже ароматною, дуже смачною і цибулька зелена і кріп і три невеликі зубчики часнику.
Додаємо також неповну чайну ложку, солі та олію також - тісто готове.
Читайте також:
Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.
Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.
Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.