Рецепт голубців із пекінською капустою та гречкою: значно смачніше за звичайні
Рецепт голубців із пекінською капустою та гречкою: значно смачніше за звичайні

Рецепт голубців із пекінською капустою та гречкою: значно смачніше за звичайні

Шеф-кухар Валентина Кущ показала, як приготувати неймовірно смачні та ніжні голубці з пекінської капусти з гречкою, рисом і мʼясом.

"Я готувала на досить маленьку порцію, тому сміливо збільшуйте продукти хоча б на половину", – радить шеф-кухар.

Для приготування голубців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • пекінська капуста - 1 качан
  • мʼясний фарш - 500 г
  • рис - 50 г
  • гречка - 50 г
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • сіль і перець - за смаком
  • часник - 3-4 зуб.

Для соусу:

  • томати у власному соку - 1 банка
  • сметана - 200 г
  • сіль, перець, цукор - за смаком
  • часник - 3-4 зуб.

Відділяємо листки пекінської капусти та вирізаємо з них тверду частину. Заливаємо листя окропом і лишаємо замочуватися, поки будемо готувати начинку.

Змішуємо рис із гречкою, заливаємо водоб та варимо приблизно 10 хвилиню

Тим часом цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці та обсмажуємо на невеликій кількості олії.

Змішуємо відверені рис із гречкою, засмажку, мʼясний фарш, додаємо натертий часник, сіль і спеції за смаком, добре все перемішуємо.

Формуємо голубці, як на відео, та складаємо їх у велику сковороду, каструлю або в форму для запікання. Такі голубці можна як запікати, так і тушкувати на плиті.

Змішуємо всі інгредієнти для соусу, заливаємо цією сумішшю голубці та тушкуємо приблизно 40 хвилин, перші пів години під кришкою, а далі без.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader