Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська запропонувала зробити смачні рибні котлети лише за кілька хвилин.
Легкий рецепт котлет, який відмінно підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу стане вам у нагоді і в майбутньому, сміливо зберігайте!
Рибні котлети з хрусткою скоринкою
Інгредієнти:
- 150 г філе білої риби
- 150 г філе червоної риби
- 1 яйце (близько 50 г)
- 10 г борошна
- Сіль за смаком
- Білий перець за бажанням
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
Наріжте філе білої риби дуже дрібними шматочками, а філе червоної риби – дрібними кубиками, щоб зберегти їх форму, філе не повинно розлазитись, радить "Мастер Шеф" Глинська.
Змішайте обидва види риби в мисці, додаючи білу рибу до червоної, не дуже старайтеся, щоб не прим'яти філе.
Вбийте яйце в суміш, додайте сіль до смаку і, за бажанням, трохи білого перцю для аромату, потім знову ретельно перемішайте. "Мастер Шеф" Глинська додає, далі поступово додайте борошно, розмішуючи масу, доки вона не стане однорідною.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Вологою ложкою беріть рибний фарш та формуйте невеликі котлети, викладаючи їх на сковороду. Так маса не пристане до ложки і не розвалиться.
Смажте котлети на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку, якщо ви взяли багато маси на котлетки, доведеться смажити трохи довше.
Останні новини України:
Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.