Голубці з булгуром, смачніші за звичайні: суддя "Мастер Шеф" дала простий рецепт
Голубці з булгуром, смачніші за звичайні: суддя "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Голубці з булгуром, смачніші за звичайні: суддя "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Цього разу у себе в Instagram зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф"Ольга Мартиновська показала, як приготувати неймовірно смачні голубці в томатному соусі.

Замість рису в начинку для голубців Ольга Мартиновська додає булгур – це і дешевше, і смачніше. Смачно буде з будь-яким мʼясом, але цього разу зірка "Мастер Шеф" використала качині ніжки.

Для приготування голубців "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська бере такі інгредієнти:

  • капуста молода - головка
  • цибуля ріпчаста - 2 шт. (одна в начинку, одна для соусу)
  • морква - 1 шт.
  • зелена цибуля - маленький пучок
  • перець солодкий - 2 шт. (один в начинку, один для соусу)
  • качині ніжки - 2 шт.
  • булгур
  • сіль, перець, спеції - за смаком
  • томатне пюре
  • часник - кілька зубчиків
  • трохи вершків

Із головки капусти "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська вирізає качан та занурює її в окріп. Прямо в воді розбираємо капусту на листочки, тримаємо їх одну-дві хвилини, дістаємо та лишаємо остигати.

Цибулю та перець для начинки нарізаємо кубиками, зелену цибулю – дрібно, моркву натираємо на тертці. Розбираємо мʼясо, видаляючи кісточки, та зрізаємо жир. Мʼясо пропускаємо через мʼясорубку.

Жир з качки "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська витоплює на пательні та обсмажує на ньому овочі до прозорості. Після цього додаємо промитий булгур, перемішуємо, знімаємо з вогню та лишаємо прогріватися.

Змішуємо фарш, засмажку з булгуром, додаєо сіль, перець, улюблені спеції за смаком і трохи томатного пюре. Формуємо голубці, загортаючи начинку в капустяне листя.

Голубці "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська готує не одразу в соусі, а просто відварює в підсоленій воді під легким пресом приблизно 40-60 хвилин.

Окремо готуємо соус, із яким будемо подавати голубці. Солодкий перець, цибулю та часник дрібно нарізаємо та обсмажуємо. У кінці додаємо томатне пюре, трохи вершків і перебиваємо все блендером до однорідності.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader