Якщо ви ще не вирішили, яку м'ясну страву поставити на новорічний стіл, тоді цей рецепт буде вам корисним. Пропонуємо вам приготувати куряче філе під ананасами з сирною скоринкою.
До речі, страва виходить дуже соковитою і ніжною, повідомляє Главред із посиланням на vira_grynyshyna.
"Курка на Гаваях" - рецепт
Інгредієнти:
Розріжте куряче філе на пластинки і злегка відбийте молоточком.
Відправте м'ясо в миску, додайте сіль і молоко, акуратно перемішайте все рукою і залиште на кілька хвилин.
На форму, застелену пергаментом, викладіть підготовлене м'ясо, зверху полийте майонезом.
Ананаси наріжте на кубики і відправте їх на філе.
Зверху накрийте пластинками сиру, можна ще додатково посипати пармезаном.
Випікайте страву за температури 180 градусів 30 хвилин і готово.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати куряче філе з ананасами:
Вас може зацікавити:
Хто така vira_grynyshyna?
vira_grynyshyna - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На vira_grynyshyna підписані понад 18 тисяч користувачів соцмережі Instagram.