У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук розповіла, як можна приготувати щось смачне та солодке, при цьому легко замінивши звичний пиріг чи торт.
Рулет готується швидко та легко, а його можна додатково приготувати з яблуками, якщо хочете трохи різноманітності за столом.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 1-2 ч. л. цукру (за бажанням)
- 1 ч. л. кориці (за бажанням)
- 4 яйця
- 50-80 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 120 г борошна
- 0,5 ч. л. розпушувача
Приготування:
Спочатку очистіть гарбуз і натріть його на великій тертці. Якщо гарбуз солодкий, можна обійтися без додавання цукру, за бажання додайте трохи кориці. Розподіліть гарбуз рівним шаром на листі, застеленому пергаментним папером. Поставте в розігріту до 180 °C духовку на 7-10 хвилин.
Поки гарбуз запікається, приготуйте тісто. У глибокій мисці збийте яйця з цукром та ванільним цукром до отримання пишної, світлої маси. Додайте просіяне борошно та розпушувач, перемішайте.
Дістаньте підпечений гарбуз із духовки, дайте йому злегка охолонути. Залийте її приготованим тестом, розрівняйте та поверніть у духовку ще на 10–15 хвилин.
Коли основа випечеться, дістаньте її, переверніть так, щоб гарбуз виявився зверху, і акуратно поверніть у рулет. Дайте йому повністю охолонути. Для завершення посипте рулет цукровою пудрою.
Останні новини України:
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт яблучного пирога з корицею.
Три топові маринади для курки: "Майстер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.