Цього разу шеф-кухар Валентина Кущ на своїй сторінці в Instagram показала, як просто та швидко приготувати неймовірно смачний печінковий рулет для святкового столу.
Для печінкових млинців нам знадобляться такі інгредієнти (на 10 шт.):
- печінка куряча - 500 г
- яйця - 2 шт.
- молоко - 150 г
- борошно - 100 г
- сіль і мелений перець - за смаком
Для начинки:
- цибуля - 2 шт.
- морква - 1 шт.
- гриби (печериці) - 500 г
- майонез - 150 г
- плавлений сир - 150 г
- твердий сир - 100 г
- часник - 3 зуб.
Інгредієнти для млинців просто змішуємо та перебиваємо блендером до однорідності. На розігрітій пательні, змащеній олією, смажимо млинці з обох боків до готовності.
Цибулю нарізаємо півкільцями, гриби – невеликими шматочками, моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю, моркву та гриби на пательні, солимо та печимо за смаком.
Щоб приготувати соус, змішуємо майонез і плавленим сиром, натертим твердим сиром і натертим чи вичавленим через прес часником.
На робочу поверхню, застелену плівкою, викладаємо млинець і змащуємо його соусом, далі кладемо ще один млинець, щоб він находив на половину першого, знову змащуємо соусом і таким чином викладаємо ще три млинці – загалом 5 шт. на один рулет. Зверху викладаємо половину начинки та загортаємо рулет, як на відео. Так само формуємо другий печінковий рулет.
Щільно загортаємо рулети в плівку та відправляємо їх у холодильник для стабілізації. Готові печінкові рулети за бажанням можна змастити зверху майонезом і посипати подрібненими горішками та зеленню.
Останні новини України:
Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.
Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.
Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.