Столичний ресторан планує заходити у фермерство
Столичний ресторан планує заходити у фермерство

Столичний ресторан планує заходити у фермерство

Badger Flame Beet — унікальний сорт буряка

Київський ресторан «Бавовна» планує самостійно закривати свої потреби у деяких категоріях продуктів.

Про це під час прямого ефіру в Instagram повідомила власниця та бренд-шеф ресторану Альона Смірнова.


«У майбутньому плануємо відкрити власні теплиці, щоб стати незалежними від постачальників. Зараз команда накопичує інформацію та займається підбором персоналу. Наш шеф-кухар за освітою агроном, тому віримо в успішність цієї справи», — зазначає Альона.

Власниця ресторану каже, що є продукти, які можна назвати дефіцитними для їхньої кухні, — зелень, трави та зелені ягоди. Крім того, ресторан постійно шукає нові компоненти для страв. Наприклад, бренд-шефа цікавлять йошта та українські лимони, які могли б урізноманітнити меню.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua

Джерело матеріала
loader
loader