Беремо картоплю і готуємо новий рецепт: деруни за 5 хвилин
Беремо картоплю і готуємо новий рецепт: деруни за 5 хвилин

Беремо картоплю і готуємо новий рецепт: деруни за 5 хвилин

Рецепт хрустких і соковитих дерунів, які просто тануть у роті.
Час приготування Час приготування: 5 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 10 хв
Порції Порції 4 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Шикарні українські деруни по-новому рецепту. Хрустка скоринка і соковитість таких дерунів просто зашкалює.

Найголовніше, рецепт дерунів займе у вас не більше 5 хвилин.

Тепер не потрібно стояти біля терки 20 хвилин. Потрібен ваш блендер і трохи часу для смаження дерунів.

Швидкі та хрусткі деруни - рецепт

Вам потрібно:

Картоплю на деруни помити, почистити і порізати на кубики.

Цибулю почистити, порізати на часточки.

Відправити у ваш блендер частину картоплі та половину цибулі. Готуємо тісто на деруни у 2 підходи.

Картоплю не потрібно віджимати руками, але смажити хрусткі деруни варто відразу.

Хрусткі деруни рецепт
Хрусткі деруни рецепт / depositphotos.com/ua

До отриманого тіста для дерунів додати сіль, спеції за смаком і 1 яйце.

Відразу перемішати тісто для дерунів до однорідності.

Розігріти добре сковорідку для смаження, влити трохи олії і столовою ложкою викласти тісто для дерунів.

Смажити хрусткі деруни по 2 хвилини з кожного боку.

Викласти деруни на серветку, щоб промокнути олію, що залишилася, і подавати до столу зі сметаною, ікрою або улюбленими начинками.

Дивіться відео, як готувати смачні та хрусткі деруни - рецепт:

Читайте також:

Хто така alionakarpiuk

alionakarpiuk - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На alionakarpiuk підписані понад 60 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader