Знімання шкірки з помідорів може здатися складним. Але є три прості способи, які допоможуть впоратися із цим завданням швидко та без зайвих зусиль.Розповімо, як з помідор швидко зняти шкірку. Є три перевірені способи.Овочі потрібно попередньо промити, покласти в тарілку, яку можна ставити в мікрохвильову піч, та помістити всередину. Потім виставити максимально можливу потужність. За 30 с помідори можна діставати і знімати шкірку - вона відстане дуже легко і не пошкодить м'яку частину томату.Якщо ви вже щось готуєте на плиті, можна значно зекономити свій час на розігрівання води. Можна просто закинути до киплячої води для іншої страви помідор і дістати його через пів хвилини. Ефект буде саме таким, як ви й очікували. І немає жодної різниці, чи ви варите картоплю у воді, чи суп.Цей спосіб підходить не лише для помідорів, але й для будь-яких інших овочів, наприклад, болгарського перцю, буряка тощо. На деко потрібно викласти томати, полити їх невеликою кількістю олії, поставити в духовку. Виставити високу температуру і потримати овочі до хвилини. Тепер можна витягувати і знімати шкірку. Поки помідори гарячі, зробити це можна максимально швидко й легко.