Набридли салати з майонезом і сметаною, тоді такий рецепт теплого салату для вас. Чудово смачний салат із яловичиною, який сподобається всім вашим близьким.
Готувати теплий салат не так важко, важливо правильно посмажити м'ясо.
Теплий салат - рецепт приготування
Вам потрібно:
М'ясо яловичини для теплого салату добре промити, видалити плівку і прожилки, якщо є. Нарізати тоненькими слайсами, як на відео.
Готове м'ясо для теплого салату перекласти в глибоку тарілку, посолити, поперчити за смаком, додати соєвий соус і добре перемішати. Залишити м'ясо маринуватися на хвилин 15.
У цей час приготуємо салат.
Листя салату викласти в красиву тарілку для подачі.
Помити болгарський перець, помідори чері, салатну цибулю.
Болгарський перець чистимо від насіння і нарізаємо тоненькими шматочками.
Прикрашаємо одразу болгарським перцем салат.
Помідори чері розрізати на половинки і відправити в салат.
Цибулю почистити, порізати красивими півкільцями і додати до теплого салату.
Тим часом розігріти пательню, трохи налити оливкової олії й обсмажувати яловичину для теплого салату з кожного боку до рум'яної скоринки.
Поки яловичина готується, робимо заправку для теплого салату.
Змішати 1 столову ложку оливкової олії, соєвий соус, гірчицю в зернах, кунжут, мед.
Відразу полити салат заправкою.
Викласти на верх салату тепле м'ясо, яке тільки-но підсмажили, і одразу подавати до столу.
Дивіться відео, як готувати теплий салат - рецепт:
Читайте також:
Хто така liliya.cooking?
liliya.cooking - популярний кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На liliya.cooking підписані понад 32 тисяч користувачів соцмережі Instagram.