Холодильник — незамінний пристрій у кожному домі, де ми зберігаємо залишки їжі, морозиво, овочі та фрукти. Однак не всі продукти повинні зберігатися в ньому.
Деякі продукти не витримують низьких температур і можуть швидко псуватися.
Імбир
Не любить холоду, бо зберігання в холодильнику призводить до накопичення вологи, що викликає розм'якшення кореня і розвиток бактерій та цвілі. Це може бути небезпечним для здоров’я, оскільки вживання такого імбиру може призвести до серйозних проблем із печінкою і нирками.
Часник
Не слід зберігати в холодильнику. Високі температури стимулюють ріст зелених паростків, що робить часник гірким і швидко псується. Окрім цього, холод може сприяти розвитку плісняви, що є небезпечним для здоров'я.
Цибуля
Не варто тримати в холодильнику. Низька температура сприяє розвитку цвілі, і крохмаль в цибулі перетворюється на цукор, що може зробити її м’якою та неприємною на смак. Для зберігання цибулі краще вибрати сухе і прохолодне місце на кухні.
Важливо знати, які продукти слід зберігати в холодильнику, а які — в іншому місці, щоб зберегти їх свіжими і безпечними для здоров’я.
@healthtips33333 Never put these 7 foods in the fridge #health #healthtips #didyouknow #foryou #fyp
♬ original sound - healthtips33333
Раніше Знай.ua стало відомо про те, що свіже чи заморожене: що обрати, щоб зберегти поживні властивості їжі
Вам буде цікаво дізнатися яблука, банани та апельсини на вагу золота: улюблені фрукти залишать з порожнім гаманцем