Якщо шукаєте смачний варіант корисного перекусу, капустяні кекси стануть у нагоді.Вони ідеально підходять для швидкого сніданку, перекусу на роботі чи здорової закуски для дітей. Готуються легко, а результат точно здивує своїм ароматом і смаком.Капуста білокачанна - 250 гковбаса копчена - 50 гяйця курячі - 3 шт.борошно пшеничне - 3 ст. л.кефір - 4 ст. л.сода харчова - 0,5 ч. л.масло вершкове - 20 гперець чорний меленийсільКапусту дрібно нашаткуйте.Копчену ковбасу наріжте дрібними кубиками.Яйця з сіллю збийте вінчиком.До миски викладіть капусту, ковбасу, яйця, кефір, розтоплене вершкове масло, чорний мелений перець і сіль, перемішайте.Всипте борошно, просіяне з содою, і ще раз гарно перемішайте.Заповніть силіконові форми на 2/3 частини та покладіть до заздалегідь розігрітої до 200 градусів духовки на 20 хвилин. Перевірте готовність дерев'яною шпажкою.Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.