![Смачні і корисні рибні оладки: незвичайна страва на сніданок](https://thumbor.my.ua/xmXfx9leGuggQDBM8cYOkmJ79Cw=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fd478567234942f4e3a34026857ef97ef.jpg)
Смачні і корисні рибні оладки: незвичайна страва на сніданок
Набридли звичайні оладки? Приготуйте оригінальний варіант із соковитою горбушею!
Обожнюєте оладки й рибу? Спробуйте поєднати ці смаки в одній страві! Пропонуємо вам оригінальний рецепт, що зробить класичні оладки справжнім кулінарним відкриттям.
Інгредієнти
- борошно з розпушувачем
- 250 г
- сода
- 1/2 ч. ложки
- розтоплене вершкове масло
- 50 г
- лимонний сік
- половина плоду
- кефір
- 200 мл
- невеликий кабачок
- 1 шт.
- горбуша гарячого копчення
- 300 г
- олія
- для смаження
- салатне листя
- для подавання
- сіль
- за смаком
Процес приготування:
- Натріть кабачок на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками.
- Половину горбуші розімніть виделкою та змішайте з підготовленим кабачком.
- Просійте борошно, влийте кефір і збийте міксером, щоб тісто стало однорідним без грудочок.
- Додайте розтоплене вершкове масло, лимонний сік, соду, сіль, а також кабачок із рибою. Збийте блендером або ретельно перемішайте.
- Розігрійте сковороду з олією, викладайте оладки ложкою та обсмажуйте на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Викладіть готові оладки на тарілки, доповніть шматочками риби та подавайте зі свіжим салатом.Смачного!
![loader](/files/images/preloader.gif)