Вибух нових смаків: як приготувати апельсинові сирники з карамеллю
Вибух нових смаків: як приготувати апельсинові сирники з карамеллю

Вибух нових смаків: як приготувати апельсинові сирники з карамеллю

Сирники є одними з найулюбленіших сніданків українців. Їх готують з різними начинками та при подачі страв додають всілякі топінги.Пропонуємо рецепт сирників з цедрою апельсина та карамеллю. Відкриєте для себе новий смак, який змусить вас приготувати цю страву ще не раз.Сир кисломолочний - 350 гЯйце - 1 шт.Манка - 20 гЦедра - 1 апельсинДрібка соліЦукор - 2 ст. ложки (якщо любите більше цукру, додайте ще ложку цукру)Для подачі - сметана, карамельДля приготування беріть якісний сир, обов'язково видаліть зайву вологу, щоб сирники тримали форму - це ключ до ідеальної текстури.Додайте яйце, манку, цукор, трохи борошна та натерту цедру апельсина.Залиште масу на 15 хвилин, щоб почав розвиватися глютен.Добре перемішайте, сформуйте на присипаній борошном поверхні невеликі кульки по 45 г, а щоб зробити їх ідеально рівними, скористайтеся склянкою, обертаючи тісто по колу.Смажте на вершковому маслі або на сухій сковорідці по кілька хвилин з кожного боку на маленькому вогні, поки вони не стануть золотистими.Подавати найкраще зі сметаною та карамеллю - це неймовірно смачно.

Джерело матеріала
loader