Готуємо дубайський шоколад із ніжним тістом катаїфі: в чому секрет популярного смаколика
Готуємо дубайський шоколад із ніжним тістом катаїфі: в чому секрет популярного смаколика

Готуємо дубайський шоколад із ніжним тістом катаїфі: в чому секрет популярного смаколика

Дубайський шоколад із катаїфі підкорив серця ласунів по всьому світу. Хрустка основа, ніжна горіхова начинка та густий шар шоколаду створюють ідеальне поєднання.Цей розкішний десерт можна легко приготувати вдома і стане родзинкою будь-якого чаювання.Шоколад молочний - 230 гФісташкова паста - 100 гВершкове масло - 45 гДля тіста катаїфі:Борошно - 50 гКрохмаль - 40 гВода - 110 млСіль - 1/3 ч.лОлія - 1/3 ст.Для тіста катаїфі просіюємо борошно, крохмаль, додаємо воду, сіль, олію, перемішуємо до однорідності та залишаємо на 20 хв. Переливаємо суміш в кондитерський мішок і готуємо максимально тоненьке тісто як показано на відео. Смажимо до хрусткого стану.Шоколад розтоплюємо у мікрохвильовій, кожні 10 с помішуючи, половину шоколаду викладаємо у форму і відправляємо у холодильник.Тісто катаїфі подрібнюємо і обсмажуємо на розігрітому вершковому маслі до золотистої скоринки, постійно помішуючи.Змішуємо з фісташковою пастою, викладаємо на застиглий шар шоколаду і зверху покриваємо рештою шоколаду, обережно розрівнюємо. Відправляємо в холодильник на 1 год.

Джерело матеріала
loader
loader