/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F16b2dea757b8bc100d78cf8aa578ddd0.png)
Неймовірно смачні млинці: Хіменес-Браво з "Майстер Шеф" дав рецепт бендериків до Масниці
Відомий шеф-кухар і ресторатор, незмінний суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, показав, як приготувати смачнющі млинці-бендерики з куркою, пише Політека.
Одна з переваг цього рецепту в тому, що порція невелика, тому вам не доведеться годину стояти та смажити млинці – все дуже просто та швидко.
Для тіста на млинці нам знадобиться:
- 1 яйце
- 0,5 ч.л. цукру
- дрібка солі
- 50 г борошна
- 5 г олії
- 125 г молока
Для мʼясної начинки, як повідомляє Політека, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав:
- 200 г курячого фаршу
- пів цибулини
- сіль і мелений перець - за смаком
Щоб приготувати тонкі та смачні млинці, які не рвуться та легко перевертаються, спочатку суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує до однорідності яйце з цукром, сіллю, молоком та олією.
Далі суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво всипає борошно та добре вимішує тісто на млинці, розбиваючи всі грудочки.
Смажити млинці треба на розігрітій сковороді, змащеній олією, буквально по пів хвилини з кожного боку.
Цибулю для начинки дрібно нарізаємо та додаємо до курячого фаршу, приправляємо сіллю, перцем і перемішуємо.
Кожен млинець розрізаємо навпіл. Викладаємо по 1 ст.л. начинки на кожну половинку млинця та формуємо трикутні бендерики, як на відео.
Після цього суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво обсмажує бендерики на вершковому маслі з обох боків.
Останні новини України:
Крім того, Політека розповідала, що суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився покращеним рецептом торта "Наполеон".
