Загорнули і готово: приголомшливий м'ясний рулет із простих інгредієнтів
Загорнули і готово: приголомшливий м'ясний рулет із простих інгредієнтів

Загорнули і готово: приголомшливий м'ясний рулет із простих інгредієнтів

Рецепт дуже смачного рулету, з яким не потрібно довго возитися.
Час приготування Час приготування: 55 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 10 хв
Порції Порції 6 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Якщо вам набридла магазинна ковбаса, прийшов час приготувати смачний домашній рулет із фаршу. Готується він просто, а на смак виходить дивовижним: ідеальне поєднання фаршу, спецій і сиру.

До речі, рулет буде смачним, як у гарячому, так і в холодному вигляді, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.

Рулет із фаршу - рецепт

Інгредієнти:

До фаршу додайте натерту цибулю, сіль, мелений перець і сушений часник.

Перці наріжте на невеликі кубики, додайте у фарш, і все добре перемішайте.

Розкладіть на столі рукав для запікання у два шари і посипте паприкою.

Викладіть на рукав фарш і акуратно розрівняйте.

Посипте фарш натертим сиром, згорніть усе в рулет за допомогою рукава, зав'яжіть з обох боків.

Запікайте страву за температури 200 градусів 45 хвилин, потім відкрийте рукав, змастіть рулет соусом Наршараб і запікайте ще 10 хвилин.

Можна подавати на стіл. Смачного!

Дивіться відео, як готувати м'ясний рулет із фаршу:

Вас може зацікавити:

Хто така olga_riabenko?

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader