/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fd6ae870ef52312645228b5e7bd7c2f62.jpg)
Пісне печиво з кількох інгредієнтів: рецепт, що здивує простою приготування
Піст триває.
Протягом цього періоду хочеться їсти не лише поживно, а й смачно.
Зокрема, ласувати солодощами.
ua підготував рецепт пісного печива від переможниці "Мастер.
Шеф" Аліни Бурик.
250 г вівсяних пластівців.
20 г кокосової стружки.
2 банани.
2 ст.
меду - 2 ст.
1 ч.
Вівсяні пластівців перебиваємо блендером або подрібнюємо качалкою.
Банан розминаємо вилкою, додаємо кокосову стружку.
Добре перемішуємо усі інгредієнти та залишаємо на 10 хвилин.
Формуємо печиво та випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці 15-20 хвилин.
