Повітряна "Дубайська" паска: цей рецепт підірвав мережу
Повітряна "Дубайська" паска: цей рецепт підірвав мережу

Повітряна "Дубайська" паска: цей рецепт підірвав мережу

Пухка шоколадна паска з начинкою з фісташкової пасти й хрустким тістом катаїфі – не може не вразити. Приготуйте її і ви разом з 24 Каналом та @katya_rybalka.

Дубайська паска – рецепт

  • Час: 4 години
  • Порції: 3

Інгредієнти на опару:
– 45 грамів дріжджів;
– 300 мілілітрів молока;
– 3 столові ложки цукру;
– 3 столові ложки борошна.

Для тіста:
– 8 жовтків;
– 200 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– дрібка солі;
– 650 грамів борошна;
– 150 грамів какао;
– 150 грамів вершкового масла.

Додатково:
– плитка шоколаду молочного;
– тісто катаїфі;
– фісташкова паста;
– фісташки для прикраси.

Як приготувати "Дубайську паску": дивіться відео

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти на опару, накрийте плівкою і відкладіть в тепле місце на 20 хвилин.
  2. Тим часом далі готуйте тісто. Перетріть решту інгредієнтів й змішайте з опарою.
  3. Далі вмішайте борошно, какао та м'яке вершкове масло. Відкладіть в тепле місце на 1,5 – 2 години.
  4. Сформуйте паски і вкладіть у форму на 1/3 і залиште підійматися на 40 хвилин. Випікайте теж 40 хвилин при 180 градусах.
  5. Коли паски охолонуть, виріжте отвір і наповніть начинкою – шоколад, фісташкова паста і тісто катаїфі – "закрийте шапочкою".
  6. Тепер прикрасьте розтопленим шоколадом та подрібненими фісташками.

Готово!

Теж приготуйте: сирна паска без випічки зі смородиною і лимонним курдом.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader