Розтопіть трохи цього продукту в мікрохвильовці — у вас вийде ідеальна й нелипка глазур на паски
Розтопіть трохи цього продукту в мікрохвильовці — у вас вийде ідеальна й нелипка глазур на паски

Розтопіть трохи цього продукту в мікрохвильовці — у вас вийде ідеальна й нелипка глазур на паски

Зараз усі господині готуються до Великодня, збирають різноманітні рецепти, щоб спекти смачні ароматні пасочки.

А щоб ваша паска була не лише смачною, а й невимовно гарною, можна приготувати глазур з маршмелоу.

Як за декілька секунд приготувати ідеальну глазур для пасок: про це мало хто знає.

Авторка блогу зазначає, що з таким завданням може впоратися навіть дитина, адже нічого складного в процесі приготування цієї глазурі немає.

Така глазур застигає дуже швидко, не буде твердою, виходить пружною і не липне.

Її дуже легко розрізати, вона не розсипатиметься, як білкова глазур.

Щоб приготувати диво-глазур, вам знадобиться лише 75 грамів маршмелоу та 2 столові ложки води.

Візьміть мисочку, яку можна буде поставити в мікрохвильовку, покладіть туди маршмелоу і додайте воду.

Поставте ємність до мікрохвильової печі на 15 секунд.

Потім витягніть і помішайте.

Все — тепер у гарячу глазур можна опускати пасочки.

Джерело матеріала
loader
loader