/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F149126979e5fe8a3e260b17197704528.jpg)
Розтопіть трохи цього продукту в мікрохвильовці — у вас вийде ідеальна й нелипка глазур на паски
Зараз усі господині готуються до Великодня, збирають різноманітні рецепти, щоб спекти смачні ароматні пасочки.
А щоб ваша паска була не лише смачною, а й невимовно гарною, можна приготувати глазур з маршмелоу.
Як за декілька секунд приготувати ідеальну глазур для пасок: про це мало хто знає.
Авторка блогу зазначає, що з таким завданням може впоратися навіть дитина, адже нічого складного в процесі приготування цієї глазурі немає.
Така глазур застигає дуже швидко, не буде твердою, виходить пружною і не липне.
Її дуже легко розрізати, вона не розсипатиметься, як білкова глазур.
Щоб приготувати диво-глазур, вам знадобиться лише 75 грамів маршмелоу та 2 столові ложки води.
Візьміть мисочку, яку можна буде поставити в мікрохвильовку, покладіть туди маршмелоу і додайте воду.
Поставте ємність до мікрохвильової печі на 15 секунд.
Потім витягніть і помішайте.
Все — тепер у гарячу глазур можна опускати пасочки.

