/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fbea50f0c9e352bb8a61c9d1ccd86d434.jpg)
Не заради красивої картинки: для чого кухарі солять страви з великої висоти
Коли хочете отримати дійсно смачні страви, важливо знати коли і як правильно їх солити.Не раз багато хто помічав, як професійні кухарі додають спеції перед подачею, пише pixelinform.Але роблять це із значної висоти. Іноді це виглядає витончено, ефектно, а заодно і кумедно.Багато глядачів вважають, що кулінари просто "красуються". Насправді, у такому варіанті додавання солі є практичний сенс.Якщо при додаванні солі кулінар тримає руку над посудом, то спеція розподіляється більш вдало. Добавка поступово покриває їжу.У результаті ризик того, що страва в одному місці виявиться прісною, а в іншому - пересоленою, стане мінімальною.Тому не бійтеся солити їжу з великої висоти. І робіть це не лише напоказ.

