/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fb876fa8ef8b0ce5eb90eafc0b8b8420c.jpg)
Як зробити золоті крашанки: покроковий рецепт
Щоб поверхня яєць мала золотавий блиск, потрібно застосувати два методи фарбування.
Деталями поділилися на сайті Smachnenke.
цибулеве лушпиння;.
один пакетик перламутрового червоного барвника;.
один пакетик перламутрового жовтого барвника;.
1 ст.
Приготування:.
Цибулеве лушпиння викладіть у каструлю й залийте водою.
Доведіть до кипіння.
Варіть ще 30 хвилин.
До відвару додайте сіль і обережно занурте в нього вимиті яйця.
Варіть протягом 10–12 хвилин.
Готові яйця викладіть на рушник і дайте охолонути.
Пакети із червоним і жовтим рідкими перламутровими барвниками занурте в теплу воду на одну-дві хвилини.
Вміст пакетів у невеликій кількості вичавіть на руки і змастіть яйця.
Краще робити це в рукавичках.
Залиште яйця підсохнути.

