Споживач готовий платити більшу ціну за високоолеїнову олію
Споживач готовий платити більшу ціну за високоолеїнову олію

Споживач готовий платити більшу ціну за високоолеїнову олію

Споживач готовий платити більшу ціну за високоолеїнову олію

Кінцевий споживач готовий платити за ВО олію, але не більше за 50-60% від ціни звичайної.

Про це розповів директор компанії Friana Foods Сергій Баюка, яка є найбільшим імпортером картоплі фрі в Україні та займає 25% цього ринку.

За його словами, останніми роками набирає обертів напрям фаст-фуду, а це їжа, яка смажиться на олії, і цей ринок зараз найбільше зростає. У цьому сегменті олія є основним складником між картоплею фрі та кінцевим смаком. 

«В Україні є кілька виробників, які популяризують високоолеїнову олію, адже вона вищої якості, ніж звичайна, та значно скорочує час смаження. Тож продукт перспективний», — розповідає Сергій Баюка. 


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua

Джерело матеріала
loader
loader