/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F002611b98605298f36bd0dd4c95a29a7.jpg)
Робіть так раз на місяць — не будете знати проблем з городиною: навіщо закопувати в землю банан і хліб
Звичайні кухонні залишки можуть стати цінним джерелом живлення для вашого городу, якщо використовувати їх з розумом.
Приміром, бананові шкірки, багаті на калій, ідеально підходять для підживлення рослин.
Для оброблення одного квадратного метра землі знадобиться шкірка від трьох-чотирьох бананів.
Перед використанням їх слід висушити — найкраще природним способом на сонці або в духовці за мінімальної температури.
Потім висушені шкірки потрібно закопати на глибину близько 5 сантиметрів біля коріння перців або помідорів.
Крім того, з висушених шкірок можна приготувати корисний настій: залити три-чотири шкірки літром окропу і дати настоятися протягом двох годин.
Також на користь городу можна використати черствий хліб.
Для цього візьміть 200 г хліба, подрібніть його, залийте літром води та додайте столову ложку цукру.
Через дві доби настоювання розведіть розчин у співвідношенні 1:5 та полийте ним рослини під корінь.
Закопувати цілий хліб у землю не слід, однак невеликі шматочки вагою до 50 г можна обережно прикопати біля основи кожного куща.
