/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe2a1fe5e7308cf0f2327e4a99d3f3524.jpg)
Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками
Залишки паски можуть легко перетворитись на ароматні тости або навіть запіканки, яким зрадіє вся родина.Трохи фантазії - і звичайна паска отримає друге життя."Якщо після Великодня та поминальних днів у вас залишилися паски, готуйте цей неймовірним десерт, який англійці зазвичай готують з черствого хліба, каже суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом ароматної запіканки.Паска (залишки) - 400 г;Яблука кислі- 2 шт;Мед або цукор( краще коричневий) - 1 ст. л;Масло - 50 г;Цукрова пудра;Сметана.Для заливки:Яйця - 4 шт;Молоко або вершки - 400 мл;Цукор - 1 ст. лВанільний цукор - 1 ч. л;Паски порізати на шматки. Але верхівки з глазур'ю не використовувати.Очистити яблука та нарізати довільної форми. Викласти на сковорідку, додати масло та мед (цукор). Смажити до карамельного кольору.Для заливки змішати всі інгредієнти до однорідної маси.Форму змастити маслоКожен шматок занурити в заливку і половину викласти щільно в форму. Залити заливкою та викласти яблука. Знову викласти паску та залити залишками заливки, щоб вона повністю покрила хліб.Випікати при температурі 170° протягом 35 хв. Посипати цукровою пудрою. Смакує зі сметаною та медом.Ось так із залишків паски виходить чудовий десерт - смачно, просто й економно.

