Рецепт ідеального шашлику, який тане в роті - маринується всього годину
Рецепт ідеального шашлику, який тане в роті - маринується всього годину

Рецепт ідеального шашлику, який тане в роті - маринується всього годину

Рецепт ароматного та смачного шашлику.
Час приготування:
30 хв
Час на підготовку:
60 хв
Порції
8 порції
Кухня
Інтернаціональна

Сезон шашликів уже почався, а приготувати цю страву в лісі - чудовий привід, щоб зустрітися з друзями. Пропонуємо вам простий рецепт шашлику зі свинини, який виходить абсолютно у всіх.

До речі, спробуйте приготувати до шашлику мариновану цибулю, повідомляє Главред із посиланням на iriska_dimitrova.

Шашлик зі свинини - рецепт

Інгредієнти:

Для маринованої цибулі:

Свинину наріжте на пластини завтовшки 3 сантиметри, потім на довгі шматки.

Цибулю наріжте півкільцями та перетріть із сіллю.

Відправте цибулю до м'яса, всипте приправу або свої улюблені спеції, все добре перемішайте і залиште на годину.

Нанизуємо підготовлене м'ясо на шампури й обсмажте його на мангалі, періодично перевертаючи, до готовності.

Поки готується шашлик, можна приготувати мариновану цибулю. Для цього цибулю наріжте на тонкі півкільця, додайте сіль, цукор, оцет, зелень і воду.

Перемішайте все і залиште на хвилин 30.

Подавайте шашлик на тонкому лаваші, посипавши маринованою цибулею.

Смачного!

Дивіться відео, як готувати шашлик зі свинини:

Вас може зацікавити:

Хто така iriska_dimitrova?

iriska_dimitrova - популярний кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На iriska_dimitrova підписані понад 100 тисяч користувачів соцмережі Instagram.

Джерело матеріала
loader